Klantadviseurs

Klantadviseur, misschien wel de belangrijkste rol bij innogy. Waarom? Ons merk Essent wil de best presterende én klantvriendelijkste energiedienstverlener van Nederland zijn. En daar leveren onze klantadviseurs een grote bijdrage aan. De Klantadviseur is voor onze klanten het gezicht of de stem van Essent. Het visitekaartje, de vraagbaak, de adviseur, het uithangbord. Kortom; een belangrijke schakel tussen organisatie en onze klant.

Aan de slag als klantadviseur?

Wij zoeken Klantadviseurs die het verschil maken en het leuk vinden om met klanten in gesprek te gaan: om ze te helpen bij hun energievragen en ze een passend en concurrerend voorstel te doen. Om in deze functie succesvol te zijn ben je sociaal, commercieel en praktisch ingesteld. Je kunt goed luisteren, bent proactief, resultaatgericht en je schrikt niet van het werken met commerciële targets.

Als Klantadviseurs zorg je er dus keer op keer voor dat klanten de service krijgen die ze verdienen en klant blijven of worden. Om dit voor elkaar te krijgen werken we samen in een fijn team, helpen wij elkaar, vinden we een goede sfeer ontzettend belangrijk en vormen we een topteam wat meedoet voor de prijzen! En ook niet onbelangrijk, je krijgt van ons een mooi salaris van € 11,73 bruto per uur. Allemaal goede redenen om bij ons te werken, of niet? 

Je kunt bij ons op verschillende manieren aan de slag als Klantadviseur. Bijvoorbeeld in de Klant Contact Centers van Essent in Den Bosch of Zwolle waar je onze klanten telefonische te word staat. Of in één van onze shop-in-shops in een stad bij jou in de buurt!