IT

De energiewereld staat op z’n kop. En dat merken we bij IT! De vraag van onze klant verandert continue. En met tweeënhalf miljoen klanten is dat nogal wat! Onze business blijft in beweging en de energiewereld is nog lang niet uit-getransformeerd. Deze ontwikkelingen brengen een digitale transformatie op gang waar onze IT’ers iedere dag vol passie aan werken. Spannend? Zeker! Maar vooral uitdagend. Want bij IT werk je vandaag mee aan de energiewereld van morgen!

Ons doel is om de best mogelijke gebruikersbeleving voor onze klant vorm te geven. Focus op een effortless customer experience dus. We leveren steeds sneller, met een korte feedbackloop in een agile werkomgeving en werken toe naar continuous delivery. We zetten een hele nieuwe generatie architectuur neer, wat een volledige digitale dienstverlening mogelijk maakt. We zijn daarvoor druk bezig om de frontend en backend volledig ‘loosely coupled’ te maken.

Hoe we dat doen? Met onze zeer ervaren IT specialisten bestaande uit verschillende nationaliteiten, die vanuit verschillende landen werken in scrum teams. Agile kent geen geheimen meer voor ze, ondernemerschap zit in hun DNA en innovatie is wat hun drijft. IT’ers met passie!

Aan de slag binnen IT?

Dat kan! We kunnen niet wachten om met nog meer innovatieve en ondernemende vrijdenkers onze digitale transformatie verder vorm te geven. Specialisten voor elke fase van onze hele software development lifecycle. Van Business Analisten die de klantvraag vertalen naar nieuw te ontwikkelen IT oplossingen, tot aan de Enterprise en Solution Architecten die zich bezig houden met de digitale roadmap voor de komende jaren, en de developers die het dagelijks vorm geven.

Want to be part of this? Dan geven we jou de vrijheid die je nodig hebt om jouw ideeën vorm te geven en zelf uit te werken. We zoeken hierbij natuurlijk niet naar alleen naar eenvoudige oplossingen, maar altijd naar de beste! De beste voor onze klanten én voor de samenleving.

Kom jij de energiewereld op z’n kop zetten?