Digital & Online

De energietransitie komt nu écht op gang! Ruim 10% van de Nederlanders heeft zonnepanelen op zijn dak en meer dan 50% van Nederland heeft een slimme meter in huis. De digitale ontwikkelingen volgen elkaar dus in hoog tempo op. Ze helpen consumenten en bedrijven hun woningen en gebouwen slimmer, duurzamer en comfortabeler te maken.

Digital & Online speelt een cruciale rol in het energiesysteem van de toekomst. Wij geloven dat een duurzaam energielandschap creëren alleen mogelijk is als je luistert naar de behoeften van de moderne, digitale wereld. De komende jaren wordt dan ook vol gas gegeven op het ontwikkelen van de slimste oplossingen en het vertalen van nieuwe technologische ontwikkelingen in praktische toepassingen. Ons doel is om het leidende digitale energiebedrijf te zijn, dé digitale koploper.

Hoe we dat doen? Met een flinke dosis daadkracht en lef! We denken enkel nog in customer journeys, werken steeds meer in agile teams en gaan nooit af op ons onderbuik gevoel; data drijft ons! Dat kan ook niet anders in deze dynamische markt waarin klantvraag en technologie continu veranderen. Op deze manier kunnen we, samen met onze regionale service partners, snel inspelen op de behoeften van onze klanten en de beste digitale oplossingen bieden.

Aan de slag bij Digital & Online?

Dan staat jou een enorme uitdaging te wachten!  Onze teams beheren, ontwerpen en ontwikkelen doorlopend nieuwe digitale diensten voor onze klanten en hebben daarmee grote impact op het succes van innogy.

Van specialisten in Online Marketing, Social Media, UX/UI tot Analisten, Data Scientists, ervaren Teamleads en Projectmanagers; stuk voor stuk gedreven vakmensen die precies weten waarmee ze bezig zijn. Innovatie zit in ons DNA en stilstaan is geen optie! 

Aan jou de vraag hoe we het nóg beter en slimmer kunnen doen.  We willen graag van je leren en zijn benieuwd naar jouw nieuwe, verrassende inzichten.

Kom jij de energiewereld op z’n kop zetten?

Meer over Digital & Online

Vragen?

recruiter
Neem contact op met Nicole Goudman (Recruitment Business Partner)