Wie we zijn

Wij zijn innogy, een energiebedrijf dat elke dag werkt aan een duurzame toekomst. Uit hernieuwbare bronnen, zoals zon en wind wekken we energie op. Daarnaast leveren we stroom en gas bij mensen thuis en aan het bedrijfsleven. We bieden innovatieve oplossingen om slimmer om te gaan met energie, zoals op het gebied van elektrisch rijden en het opwekken van je eigen energie. Hiermee willen het leven van onze klanten makkelijker maken én bijdragen aan een duurzame wereld. Dat maakt innogy de blauwdruk voor een modern energiebedrijf.

innogy is met meerdere merken actief op de Nederlandse en Belgische energiemarkt. Op deze manier bedienen we uiteenlopende doelgroepen met slimme, digitale en duurzame oplossingen.

Om als een van de grootste spelers op de energiemarkt een leidende rol in die markten te blijven spelen, hebben we een stevige ambitie geformuleerd voor onze merken Essent, energiedirect.nl, Powerhouse en Essent.be: we willen voor iedereen de nummer 1 in nieuwe energie zijn. 

Voor iedereen de nummer 1 in nieuwe energie

Om voor iedereen de nummer 1 in nieuwe energie te zijn, moeten we onze groei halen uit vier segmenten. Wij noemen die Commodity+, Energy+, Smart+ en Future+. Daarmee willen we onze doelstelling behalen.