Agile werken zoals het bedoeld is

Bij innogy ben je een Scrum Master in hart en nieren: een echte ambassadeur van de Agile werkwijze. Je helpt je team succesvol te zijn, door te faciliteren en te coachen. Je signaleert teamdynamiek en eventueel invloeden van buitenaf zodat je hier juist op inspeelt. Jij begeleidt ze naar succes.

Om ook echt het maximale uit je team te halen krijg je als Scrum Master bij innogy de bevoegdheid die daarbij hoort. Zodat je die keuzes kan maken die ervoor zorgen dat jouw team zich vol kan focussen op het project. Ja, je krijgt bij ons vrijheid krijgt in je werkwijze: jij bepaalt de weg naar de perfecte Agile way of working.

En dan bedoelen we ook echt Agile. Je wordt geen projectleider of secretaresse; jij bent de coach. Wij zijn namelijk niet een corporate die deze term gebruikt omdat het hip is. Daar zijn wij in Brabant sowieso niet van, van enkel hippe termen. Nee, bij innogy kun jij je expertise helemaal benutten. En je krijgt hiervoor de volle support van managers en collega’s. 

En als ambassadeur ga je niet alleen voor een individu of team aan de slag. Samen met de andere Scrum Masters heb je een doel: onze organisatie nóg beter maken in Agile werken. Zo lever je een grote bijdrage aan de groei van innogy.

Kortom: je krijgt alle mogelijkheid om the Agile way of working te stimuleren, zodat jij en jouw team, samen met onze hele organisatie, werken aan de toekomst van energie. En dat met een zachte g.

Neem direct contact op voor een persoonlijke kennismaking: