Alles wat je zoekt in een IT Traineeship
Doorleren én een volwaardig salaris. Werken in een agile team én veel ruimte voor eigen ontwikkeling. Werken met Sitecore, Angular8, AMX-BPM, Kubernetes én experimenteren met VR, AR en AI. Bij innogy kan het allemaal.

Voor ons IT traineeship zijn er nog twee plekken beschikbaar! Werk jij straks in Den Bosch samen met andere IT'ers aan duurzame en slimme energie-oplossingen? Meld je aan voor de selectiedag op 4 oktober via onderstaand formulier.

Lees daaronder vooral verder om meer over het IT traineeship te weten te komen!

Meld je snel aan voor de selectiedag:

 
 
Bekijk ons privacystatement
Over innogy

Innogy is de internationale organisatie achter de merken Essent, energiedirect.nl en PowerHouse. In ons kantoor, vlakbij station 's-Hertogenbosch, werken we elke dag hard aan een duurzame toekomst. Wij bieden onze 2,5 miljoen klanten energie-oplossingen die het leven leuker, makkelijker en duurzamer maken. Onze missie? Voor iedereen de #1 in nieuwe energie zijn! Uiteraard zijn IT'ers daarbij onmisbaar. Daarom bieden we pas afgestudeerde IT'ers een traineeship waarmee ze zich maximaal ontwikkelen. Geef jij je carrière een kickstart bij innogy?

Jij bent in control

Het traineeship duurt 1,5 jaar. Wekelijks werk je 50% van je tijd in een agile team aan slimme en duurzame energie-oplossingen. De andere 50% ben je bezig met je eigen ontwikkeling. Full-stack, front-end, back-end of intergratie? Bij innogy bepaal je zelf je richting. Daarbij krijg je ook nog eens één op één coaching.

Experimenteer in het Techlab

Het Techlab is een resultaat van een uit de hand gelopen hackathon. Samen met andere trainees, waaronder Hannah en Lucas, ben je elke vrijdag bezig met technische innovatie. Ga je werken met VR, AR, AI, Deeplearning of ...? Die keuze maak je zelf!

Je inzet wordt beloond

Bij innogy zijn trainees gewoon collega's. Dat betekent dat je een volwaardig salaris krijgt. Plus een budget waarmee je extra opleiding, extra vrije dagen of energieproducten kunt kopen. Je ontvangt een laptop en smartphone met een besturingssysteem naar keuze, want jij bepaalt waarmee jij het beste werkt. Met onze NS-Business Card reis je ook nog eens onbezorgd naar Den Bosch.

Vlieg je naar Servië of India?

Als jij straks één van de tickets voor het traineeship weet te bemachtigen, hoort daar ook een vliegticket bij! Een studiereis naar Servië of India is namelijk onderdeel van het traineeship. Tijdens deze trip krijg je technische training van onze internationale partners. Stap jij straks op het vliegtuig? Claim snel je ticket voor de selectiedag!

Wat je meebrengt naar innogy

Om in aanmerking te komen voor het traineeship heb je een afgeronde HBO/WO informatica opleiding. Je beschikt over sterke analytische en communicatieve vaardigheden, je bent resultaat gericht, leergierig en bedenkt simpele oplossingen voor complexe vraagstukken. Ook schakel je makkelijk tussen Nederlands en Engels. En natuurlijk ben je super gemotiveerd om aan de slag te gaan!
Na aanmelding via bovenstaand formulier ontvang je van ons een bevestigingsmail. Daarna stuur je ons je motivatie. Waarom verdien jij één van die laatste twee plekken? Wij zijn benieuwd! Meld je dus snel aan voor de selectiedag op 4 oktober.

Vragen over de selectiedag of het traineeship?