Hoe we werken

De energiewereld verandert. Razendsnel. Innovaties maken ons leven makkelijker, efficiënter én duurzamer. Een tijdperk waarin we energie zelf opwekken, en kunnen delen met elkaar. Of bundelen. Het is de beweging naar een duurzamere wereld, maar ook de positieve energie die dit losmaakt bij elkaar. Het kan ons niet snel genoeg gaan. Daarom investeren we in nieuwe initiatieven, of kruipen zelf achter de tekentafel. Hierbij inspireren wij mensen en stellen hen in staat om op hun eigen manier mee te doen aan het beter maken van hun leefwereld door het inzetten van de ongekende mogelijkheden van energie.

Jij hebt het

Wie we zoeken? Het liefst noemen we jou een vrijdenker. Een ondernemende geest die met lef, passie en creativiteit met nieuwe ideeën en oplossingen komt. Je bent slim, initiatiefrijk, nieuwsgierig. Er zit iets in jou, wat anderen aansteekt. Het knettert als jij vertelt over je ideeën. En voor we het beseffen, doen we juichend met je mee. En dat is het knappe van jou: je zit niet alleen vol ideeën, maar je weet ze ook praktisch te realiseren. Je neemt eigenaarschap, zoekt de samenwerking met collega’s en je laat je door ze inspireren. Je weet dat tussen droom en daad er wetten en praktische bezwaren staan. Maar als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, ga jij door alle barrières heen. De wil om impact te maken, maakt je één van ons.

We hire for Cultural Fit - CompanyMatch

Voor jou, van innogy

Als vrijdenker komt je bij innogy in een organisatie terecht die alle ruimte geeft om te experimenteren. En waarin je nek uitsteken wordt beloond. In geld, kansen en persoonlijke groei. We willen graag van je leren en zijn benieuwd naar jouw nieuwe, verrassende inzichten. Ondernemende geesten als jij zijn ongebonden. Wij willen je niet binden, maar verbinden. Daarom geven wij je de regie over je eigen loopbaan. Wil je meer van de wereld zien? Op onderzoek uitgaan? Met ons internationale netwerk kun je alle kanten op. 

Kom jij de energiewereld op z'n kop zetten?